Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Mavex egy svájci vállalat, mely gyógynövényeken és alpesi növényeken alapuló természetes kozmetikumokat gyárt és világszerte forgalmaz.

AMavex‘s kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket, formaldehidet, hozzáadott tartósítóanyagokat, ásványi olajat és paraffint. A termékeket állatokon nem tesztelik. A környezetet és a természetet magas szintű előírásokkal és szigorú minőségbizosítással védi.

Értékes gyógynövények hatóanyagait és új generációs fitokomplexet tartalmaznak, mely a legmodernebb svájci kutatás és gyártótechnológia eredménye. Különösen tiszta összetételük és a hozzáadott vegyi anyagok hiánya különösképpen alkalmassá teszi őket az összes bőrtípus számára. A bársonyos textúra szinte egybeolvad a bőrrel, mélyen beszívódnak, nem hagynak zsíros érzetet, a természetes illat pedig az érzékekre hat.

A vállalat folyamatosan az innovatív termékeket kutatja, igyekszik megfelelni a legmagasabb vevői elvárásoknak. A Mavex a kéz és lábkezelés terén vitathatatlanul vezetőnek számít, az olyan kezelésekkel, mint pl. a Calluspeeling vagy az újradefiniált SPA kezelésekkel, az érzékekre hat és a legigényesebb vendégeket szolgálja.

A Mavex termékeket napjainkban szépségközpontok és SPA-k, a világ legjobb hotelei használják, mely egyértelműen jelzi, hogy ez az erős és innovatív márka a minőség és az innováció védnöke.

Mavex termékeket közvetlenül, illetve disztribútorokon keresztül értékesítjük, a világ 30 országában.

                                                         A Mavex egy svájci vállalat, mely gyógynövényeken és alpesi növényeken alapuló természetes kozmetikumokat gyárt és világszerte forgalmaz.  AMavex‘s kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket, formaldehidet, hozzáadott tartósítóanyagokat, ásványi olajat és paraffint. A termékeket állatokon nem tesztelik. A környezetet és a természetet magas szintű előírásokkal és szigorú minőségbizosítással védi.  Értékes gyógynövények hatóanyagait és új generációs fitokomplexet tartalmaznak, mely a legmodernebb svájci kutatás és gyártótechnológia eredménye. Különösen tiszta összetételük és a hozzáadott vegyi anyagok hiánya különösképpen alkalmassá teszi őket az összes bőrtípus számára. A bársonyos textúra szinte egybeolvad a bőrrel, mélyen beszívódnak, nem hagynak zsíros érzetet, a természetes illat pedig az érzékekre hat.  A vállalat folyamatosan az innovatív termékeket kutatja, igyekszik megfelelni a legmagasabb vevői elvárásoknak. A Mavex a kéz és lábkezelés terén vitathatatlanul vezetőnek számít, az olyan kezelésekkel, mint pl. a Calluspeeling vagy az újradefiniált SPA kezelésekkel, az érzékekre hat és a legigényesebb vendégeket szolgálja.  A Mavex termékeket napjainkban szépségközpontok és SPA-k, a világ legjobb hotelei használják, mely egyértelműen jelzi, hogy ez az erős és innovatív márka a minőség és az innováció védnöke.  A Mavex termékeket közvetlenül, illetve disztribútorokon keresztül értékesítjük, a világ 30 országában.

Az oldal tetejére